Pages

Sunday, August 6, 2017

تارت آلبالو


به این تارت های خوشمزه hand pie یا pop tart میگیم و در زبان فرانسه هم chausson نامیده میشند.

مواد اولیه :

خمیر هزارلا 2 ورق 10x10 اینچ (به انگلیسی puff pastry ,به فرانسه Pâte feuilletée)
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب سرد 1،1/2 قاشق سوپخوری
آلبالو 350 گرم
شکر 1/3 پیمانه
نمک 1 پینچ



این بار من از خمیر هزارلا باز شده و وردنه کشیده شده استفاده کردم. اگر از خمیر باز نشده استفاده میکنید روش وردنه کشی رو در روش تهیه تارت سیب زمینی توضیح دادم. روی اسمش کلیک کنید و مراحل رو ببینید. باید به اندازه 10در10 اینچ یا 25 در 25 سانت خمیرها رو باز کنیم.


برای داخل تارت، آلبالو بدون هسته رو با شکر و نمک مخلوط میکنیم و یه ربع استراحت میدیم تا آب بندازه. بعد روی حرارت میگذاریم برای 5 تا 6 دقیقه تا بپزه. آب سرد و نشاسته رو جداگانه مخلوط میکنیم و حین هم زدن به آلبالو اضافه میکنیم. دو دقیقه دیگه میپزیم تا غلیظ بشه. مواد رو میگذاریم کنار تا خنک بشه.


دو خمیر رو روی سطح آرد پاشی باز میکنیم. هر کدوم رو 6 برش مساوی میزنیم.
تخم مرغ و شیر رو مخلوط میکنیم. 6 خمیری که زیر قرار میگیرند رو دور تا دور با قلم مو تخم مرغ میمالیم و وسطش 3 قاشق غذاخوری از آلبالوها میگذاریم. خمیر بعدی رو روش میگذاریم و حاشیه رو با چنگالی که آردی کردیم فشار میدیم تا تارت بسته بشه.
تارتها رو روی سینی فر که کاغذ شیرینی پزی کشیدیم میچینیم و نیم ساعت داخل یخچال میگذاریمشون.


تو این فاصله فر رو با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
روی تارتها رو تخم مرغ میمالیم و کمی شکر میپاشیم. تو این مرحله میتونیم روش رو کنجد، بادام پرک، تخم خرفه یا هرچیز دیگه ای بپاشیم. روی خمیر رو با سر چاقو یا قیچی یه برش کوچیک میزنیم و برای 30 تا 35 دقیقه میپزیم. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...