Pages

Thursday, July 28, 2016

رول مربایی اتریشی


این نونهای خوشمزه مربایی Buchteln نامیده میشند.

مواد اولیه :

شیر ولرم 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
مایه خمیر 1،1/2 قاشق چایخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 77 گرم (5،1/2 قاشق سوپخوری)
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد 2،1/4 تا 2،1/2 پیمانه
مارمالاد یا مربا
پودر قند
کره اضافی

برای شروع مایه خمیر رو همراه شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری از شکری که داشتیم مخلوط میکنیم و 10 دقیقه ای زمان میدیم تا عمل بیاد. اگر مایه خمیر فوری استفاده میکنیم نیازی به صبر کردن نیست.
کره آب شده (نباید داغ باشه) و تخم مرغ و باقی شکر رو مخلوط و به مایه خمیر اضافه میکنیم. ارد و نمک رو جداگونه مخلوط و کم کم به مواد اضافه میکنیم.


خمیر رو هم میزنیم. وقتی جمع شد روی سطح آرد پاشی شده منتقلش میکنیم و 10 دقیقه ورز میدیم. اگر از آرد همه منظوره استفاده کنید همین حدود که گفتم میشه. خمیر باید نرم و لطیف باشه، با اضافه کردن آرد زیاد خمیر رو زیادی سفت نمیکنیم.
خمیر رو داخل کاسه ای که کمی چرب باشه قرار میدیم و روش رو میپوشونیم، مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه.
فر رو هم روشن میکنیم با دمای 375 درجه فارنهایت تا گرم بشه.

خمیر رو به 12 قسمت مساوی تقسیم میکنیم. خمیرها رو گرد میکنیم. کف قالب رو هم با کره حسابی چرب میکنیم.
برای پر کردن خمیر, هر گلوله رو باز میکنیم, یه قاشق چایخوری مارمالاد یا مربا وسطش میگذاریم. لبه های خمیر رو با دو قطره آب خیس میکنیم. دو طرف خمیر رو به هم میچسبونیم بعد از اطراف خمیر رو میاریم وسط و مثل بقچه جمعش میکنیم. برای اینکه مطمئن شیم باز نمیشه انتهای بقچه رو چند بر روی هم میاریم و به هم فشار میدیم. خمیر گلوله شده رو مثل کوفته بین دو دست نچرخونید که متلاشی میشه. خمیر رو از سمت بسته شده داخل قالب میچینیم. مجددا خمیرها رو نیم ساعت استراحت میدیم.
روش پیچیدن خمیر رو میتونید اینجا ببینید : کلوچه موراوی


یه مقدار کره رو آب میکنیم و و با قلم مو روی نونها میمالیم.
حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر می پزیم تا خمیر طلایی بشه. 
بعد از پخت زمان میدیم تا خنک بشه. میتونیم نیمه گرم یا سرد سرو کنیم.
قبل از سرو روش رو پودر قند میپاشیم.


برای داخل رولها، من از مارمالاد گیلاس استفاده کردم. در تهیه مارمالاد معمولا از ژلاتین یا پکتین استفاده میشه. به همین خاطر مارمالاد بافت سفتی داره. اگه از مربا استفاده میکنید، تکه های میوه رو از آبش جدا کنید که موقع پیچیدن خمیر مشکل نداشته باشید.


2 comments:

  1. عاطفه خانم سلام . این نون رو درست کردم بسیار لطیف و خوشمزه بود . توش مارمالاد هلو ریختم . این نون برای صبحانه یا عصرانه بسیار لذیذه . دستتون درد نکنه :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. نوش جون سیماجان ... چه خوب که دوست داشتید :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...