Pages

Monday, October 20, 2014

رول کدوحلوایی و دارچین



این رولهای خوشکل رو آخر هفته ای که خونه یه دوست خوب برای BRUNCH دعوت بودیم آماده کردم. دلم برای طعم کدوحلوائی تنگ شده بود :) به به
هم برای صبحانه خیلی میچسبه هم عصرانه یا دسر.

برای خمیر:
مایه خمیر 3 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
میخک 1 پینچ
آرد 3.1/2 تا 4.1/2 پیمانه

برای داخل رولها:
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
شکر سفید 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری

برای آیسینگ:
پنیر خامه ای 120 گرم
کره 1/4 پیمانه
پودر شکر 1،1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

Thursday, October 9, 2014

گرانولای موز و گردو


بهتره از موزهای کاملا رسیده که نرم هستند و روی پوستشون لکه های قهوه ای دارند استفاده کنیم.
موز کاملا رسیده، ماده ای به نام TNF تولید می کنه که توان مقابله با سلول های سرطانی را داره. وقتی موز می رسه، لکه های قهوای رنگی روی پوست آن ظاهر می شند. هر چه مقدار این لکه های قهوه ای بیشتر بشه توانایی مقابله با سلول های غیر عادی و خاصیت ضد سرطانی بیشتر میشه. این موز هشت برابر بیشتر از موز سفت توان سیستم ایمنی را در مقابله با سرطان بالا می بره.


روش پخت کمابیش شبیه دستور قبلیه. به همین خاطر بیشتر قسمتها رو کپی کردم از دستور گرانولای کدوحلوائی.

مواد اولیه :

جودوسر پرک 3 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
تخم کتان 1/4 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/4 پیمانه
عسل یا شیره درخت افرا 1/3 پیمانه
موز له شده 1 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ

Tuesday, October 7, 2014

گرانولای کدوحلوایی


دیگه پائیزه و میوه ها و سبزیجات پائیزی. کدو حلوایی هم جای خودش رو داره و این روزا بهترین زمانه برای چیدن یا خرید کدو های تازه و نگهداریشون برای فصول بعدی.
این هم یک صبحانه خوشمزه که بعد از کدوچینی آمادش کردم.

مواد اولیه:

جودوسر پرک 3 پیمانه
گردو یا بادام خرد شده 1/3 پیمانه
تخم کدو 3/4 پیمانه
تخم کتان 1/4 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/4 پیمانه
عسل یا شیره درخت افرا 1/3 پیمانه
پوره کدوحلوائی 1 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ


Monday, October 6, 2014

بستنی عسل و اسطوخودوس


Lavender Honey Ice Cream , این بستنی رو بیشتر از رو کنجکاوی درستش کردم. دستورش رو زیاد دیده بودم با عکسهای خوشکلی که دلبری میکردند :) برای کسی مثل من عاشق بستنی و کشف طعمهای جدید همین کافی بود تا درستش کنم. البته باید عطر اسطوخودوس رو دوست داشته باشید. عطر و طعمش بینظیر شد. یه بستنی سالم و بهشتی.

اسطوخودوس گیاه اعجاب انگیزه که در سلامتی بدن معجزه می کنه! این گیاه جای سوختگی و نیش حشرات را تسکین می ده، خواب راحتی به ارمغان می آوره، به هضم غذا کمک می کنه و یک داروی ضدعفونی کننده ی فوق العاده به حساب میاد. اینجا میتونید بیشتر دربارش بخونید : اسطوخودوس، گیاهی آرام بخش

مواد اولیه :

شیر 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه (whipping cream)
عسل 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 4 عدد
اسطوخودوس خشک 2 قاشق سوپخوری
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...